Защо Бойко Борисов не спазва правилата? Поведението му е наистина

...
Защо Бойко Борисов не спазва правилата? Поведението му е наистина
Коментари Харесай

Красимир Янков: Поведението на Борисов е опасно!

Защо Бойко Борисов не съблюдава разпоредбите? Поведението му е в действителност към този момент притеснително, даже рисково . То е същото, като на оня водач в джипа, който не спря на алено. Борисов не го стопира даже Конституцията .
С тези думи депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков разяснява пропадането на чуването на министър-председателя Бойко Борисов в Народното събрание.
Припомняме, че във вчерашното изключително съвещание на Народното събрание се записаха едвам 91 депутати и по този начин не беше събран нужният кворум от 121 народни представители.
" Да не се явиш, когато те призоват на парламентарен надзор и за съучастници да въвлечеш цяла парламентарна група, е премазване едновременно на всички правила за придвижване по пътя към демокрацията . ", показва още Янков и прибавя, че " даването на брифинг по избор не анулира явяването пред Народното събрание по обвързване ".
" На тези брифинги, фриволните монолози несъмнено удовлетворяват персоналните потребности на премиера за словоблудство . За хората това към този момент не е занимателно. Обществото, посредством своите народни представители желае да получи съответни отговори, а не оферти за заеми ", счита депутатът от Българска социалистическа партия.
В умозаключение Красимир Янков декларира, че по всяка възможност, по повеля на Националния действен щаб , карантината ще бъде продължена още дълго, а може и небрежно да завърши .
" Убедихме се, че всички решения, които се вземат, подлежат на внезапни и чести обрати . Сигурно е, че за тези решения въздейства и националната толерантност. Защото, желанието да се преборим с пандемията става равно на желанието да забележим края на това ръководство! ", безапелационен е Янков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР