Защитниците Крум Стоянов и Георги Ангелов ще останат в Етър

...
Защитниците Крум Стоянов и Георги Ангелов ще останат в Етър
Коментари Харесай

Важни футболисти остават в Етър

Защитниците Крум Стоянов и Георги Ангелов ще останат в Етър за новия сезон в efbet Лига. Двамата са приели предлагането на управлението и ще продължат кариерата си при " виолетовите ".

Те акостираха на " Ивайло " предишното лято и както се очакваше, бяха съществени футболисти в състава на Емануел Луканов.
 Етър желае да задържи един от главните си играчи
Етър желае да задържи един от главните си играчи

31-годишният ляв бранител беше с главен принос за класирането на " болярите " в групата на майсторите

Крум Стоянов е играл в Черноморец, Славия, Локо Пд и Ботев Пд, Динамо Минск (Беларус). От 2018 до началото на 2020 година Крум Стоянов бе състезател на Етър и имаше сериозен принос за триумфите на тима, като записа 46 мача и 2 гола, извикан бе и в националния отбор. После игра за Берое, Арда и ЦСКА 1948. През миналия сезон записа 30 мача за етърци с 2 гола и 15 асистенции.

Георги Ангелов е младеж е на Левски, а кариерата му минава още през Банско, Монтана, Верея, Витоша Бистрица, Берое и ФК ЦСКА 1948. С всички тях в шампионатите на Първа лига има 156 мача и 4 гола.
 Мартин Тошев е №1 в Етър
Мартин Тошев е №1 в Етър

Таранът завоюва изрично вота на почитателите

В националния тим дебютира на 15 ноември 2020 година при нулевото тъждество като посетител на Ейре за Лигата на нациите. На 8 юли м.г. укрепи Етър и е футболистът с най-вече участия за отбора, като през сезона записа 32 от общо 34-те мача.

Сред оставащите в Етър е и различен бранител - Георги Александров, чийто контракт е до лятото на 2024 година Все още се чака окончателното решение на голмайстора Мартин Тошев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР