Защитникът на Локомотив Асен Георгиев обяви, че за нищо на

...
Защитникът на Локомотив Асен Георгиев обяви, че за нищо на
Коментари Харесай

Играч на Локо: Татко ще ме изгони, ако ида в ЦСКА

Защитникът на Локомотив Асен Георгиев разгласи, че за нищо на света не би отишъл м ЦСКА. В момента фрагментът на Левски се възвръща от тежка травма в коляното, само че рехабилитацията върви добре и се надява, че ще бъде подготвен за началото на новия сезон в Първа лига. Възстановяването върви добре, отивам на рехабилитация и се надявам за другия сезон да бъда на линия. Може би в подготовката ще стартира по-бавно с тренировките, с цел да се раздвижи последователно кракът, само че се надявам всичко да е наред ”, сподели Георгиев.

Бранителят е с отлични усещания от наставника на “черно-белите ” Бруно Акрапович и съобщи, че всички в съблекалнята са другари и няма разделяне на българи и чужденци, макар огромния брой легионери в отбора.  “Вървим сносно съгласно мен. Класирахме се баражите за горната част на втората осмица и имаме шансове да стигнем Лига Европа, само че предстоят още доста мачове. Всички в съблекалнята сме другари, без значение, че има много чужденци. Няма разделяне сред българи и други. За мен президентът Христо Крушарски си прави работата сносно. Прави всичко най-хубаво за Локомотив. Към този миг няма закъснение на заплатите. Ние тук сме привикнали да споделяме, че има закъснение на 10-15 дни, само че на всички места е по този начин. За мен това не е проблем ”, изясни още Асен.

Георгиев показа усещанията си и от предстоя си в Хърватия, където игра за отбора на Истра. Според Асен тамошният шампионат е по-слаб от родния.  “Всичко беше тъкмо в Истра, играех постоянно и бяха удовлетворени от мен, само че се случи нещо в персонален проект, поради което трябваше да се върна в България. Според мен футболът в Хърватия е по-слаб от нашия, само че там се мисли по-професионално във връзка с създаване на футболисти, режими и тн. Затова там играчите се котират по-добре, в сравнение с тук ”, сподели Георгиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР