Защитникът Христос Шелис е поредният футболист на Левски, за когото

...
Защитникът Христос Шелис е поредният футболист на Левски, за когото
Коментари Харесай

Мъри Стоилов зачеркна още двама в Левски

Защитникът Христос Шелис е следващият футболист на Левски, за който стана ясно, че няма да остане на " Герена " при Станимир Стоилов. Наставникът към този момент направи една чистка незабавно след идването си в клуба. Тогава той уточни вратата на Христофор Хубчев, Валери Божинов и Симеон Славчев. А през януари наподобява ще има още промени.

Кипърецът разочарова след прехвърлянето си в Левски. Шелис игра доста едва и значително стана причина за загубите в дербитата с ЦСКА и Лудогорец. Заради това той ще си тръгне още през зимата, написа " Мач Телеграф ".

Защитникът към този момент загуби титулярното си място, откакто на " Герена " привлякоха, а по-късно съумяха и да картотекират Хосе Кордоба. Панамецът зае позицията до Гьоко Зайков в центъра на защитата. Онзи ден Христос даже изпадна и от групата за гостуването на Черно море, изгубено с 0:1.

Според осведомени към Нова година от Левски може да си тръгне и още един бранител. Става въпрос за Георги Александров, който на този стадий не съумява да отбрани мястото си в клуба.

Очевидно е, че към сегашния миг в състава на " сините " има много играчи, които не дават отговор на името на клуба. Това си пролича и в гостуването на " Тича ". На " Герена " обаче не могат да си разрешат огромна чистка, защото нямат задоволително финанси, с цел да заменят напусналите с по-качествени играчи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР