Заседанието на Изпълнителния комитет на БФС, на което президентът Борислав

...
Заседанието на Изпълнителния комитет на БФС, на което президентът Борислав
Коментари Харесай

Разкриха кога ще е Изпълкомът на БФС

Заседанието на Изпълнителния комитет на БФС, на което президентът Борислав Михайлов би трябвало да подаде оставка, ще бъде планувано за 27 ноември (понеделник). Това разгласи пред " Тема Спорт " вицепрезидентът на централата Михаил Касабов.

В момента той е в Индонезия, където се организира международното състезание за юноши до 17 година Именно наличието на Касабов на въпросния конгрес е отсрочило сбирката за идната седмица. Първоначалните планове на БФС са били Изпълкомът да се събере в четвъртък или петък.

Бойко Борисов: Хората се вълнуват от оставката на Михайлов, а не от тази на Калин Стоянов

" Казах на Денков, че някой би трябвало да понесе отговорност, а той уволни Темелакиев. "

" През идната седмица президентът на Българския футболен съюз ще свика незабавно съвещание на Изпълнителния комитет за насрочване на дата за конгрес през идната година ", гласеше позицията на централата от 18 ноември (събота).

" В Индонезия съм. В неделя се връщам. Изпълкомът мисля, че е разгласен за понеделник, тъй че ще съм там ", сбит бе Касабов. Той един път към този момент бе краткотраен президент на БФС през октомври 2019-а - след мача с Англия в София и расисткия скандал, който докара до първата оставка на Боби Михайлов.

Но по всяко време Изпълкомът - петък или понеделник, на него ще бъде оповестена дата за ексклузивен конгрес на Футболния съюз, който най-вероятно ще се организира през февруари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР