Зарязан мъж запали колата на изгората си в Лясковец след

...
Зарязан мъж запали колата на изгората си в Лясковец след
Коментари Харесай

Драма в Лясковец! Зарязан Ромео отмъсти с жестоко на любовницата си

Зарязан мъж възпламени колата на изгората си в Лясковец след дълги отводи за връзка от нейна страна, написа.

Той е бил задържан от полицията в Горна Оряховица в края на м.г. в родния си град Стара Загора. 45-годишният подпалвач направил цялостни признания и се разкаял, като даже предложил да покрие вредите за изгорелия на половина автомобил.

Любовната драма сред украинката от Лясковец и мъжа от Стара Загора се разигравала от много време. Той по този начин и не изискал да одобри нейните отводи и почнал да я заплашва по най-различни способи.

Последният опит за контакт любовникът направил на 29 декември. След като отново бил изпъден, той полял предната част на пежото със запалителна течност и към 21 час драснал клечката. Палежът обаче бил забелязан от съседи на дамата и по-късно същата вечер бил подаден сигнал на тел. 112. По данни на украинката лекият автомобил "Пежо " е бил паркиран в Лясковец и е бил разпален.

От извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности на територията на ОДМВР – Ст. Загора, Г. Оряховица и Лясковец криминалистите влезнали в дирите на причинителя – 45-годишен мъж от Ст. Загора, незнаен досега на полицията.

На 30 декември той е арестуван на територията на родния си град. На 31 декември той е притеглен като обвинен, наложена му е мярка за неотклонение "подписка ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР