Заради смърт на частен обвинител отложиха процеса за 22 февруариЕдна

...
Заради смърт на частен обвинител отложиха процеса за 22 февруариЕдна
Коментари Харесай

Яви се свидетелка по делото „Семерджиев“

Заради гибел на частен обвинител отложиха процеса за 22 февруари
Една от двете тайнствени свидетелки по делото против Георги Семерджиев, за които той твърди, че са пътували в джипа му по време на злополуката на бул. “Черни връх ”, се появи в Софийския апелативен съд през днешния ден. Тя обаче съумя да се скрие лицето си качулка, тялото си с необятно палто, резервира и анонимност.

Съдебното съвещание бе отсрочено за 22 февруари, защото умряла бабата на една от двете починали при злополуката на 5 юли 2022 година Дадено бе време по делото да се конституират като частни обвинители нейните наследници.

Семерджиев, който на първа инстанция получи 20 година затвор, тъй като е карал надрусан и с подправена брошура, минал на алено и провокирал злополуката, желае да се оправдае, че не той е бил зад кормилото на джипа. Защитната му версия е, че с него в купето били 2 непознати дами, които желали да купят джипа и го пробваликато карала едната от тях. До през днешния ден в съда такива свидетелки не се бяха явявали, а магистратите назначиха ДНК експертиза на кръв и други биологични следи по въздушните възглавници, с цел да се откри дали е имали и други хора с изключение на Семерджиев в автомобила.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР