Заради некадърността и алчността на Продължаваме промяната“ днес България няма

...
Заради некадърността и алчността на Продължаваме промяната“ днес България няма
Коментари Харесай

Балабанов: ПП лиши България от медицински хеликоптер, обществената поръчка не беше направена качествено

Заради некадърността и алчността на „ Продължаваме промяната “ през днешния ден България няма медицински хеликоптер. Това съобщи Станислав Балабанов от „ ИТН “ и упрекна някогашните си съдружни сътрудници, че са откраднали концепцията от Слави Трифонов.

„ Колегите от „ Продължаваме промяната “ взеха решение да откраднат предизборно нашата концепция за медицински хеликоптер, която беше записана в съдружния контракт. Миналият ден обаче публичната им поръчка пропадна, откакто служебният здравен министър я приключи. Тази социална поръчка не беше направена качествено. Тя беше направена от хората, които през днешния ден опорочават думата честен – имам предвид Политическа партия “, съобщи още Станислав Балабанов пред bTV.

Порочният кръг в региона на опазването на здравето, проведен от „ Продължаваме промяната “, е направила по този начин, че България да е единствената страна в Европа, която не има медицински хеликоптер. Бившият народен представител разкри какъв брой души от техните някогашни съдружни сътрудници са били на управителни постове в този бранш и посочи, че в една такава обстановка „ не можеш да си дилър на човешки животи “.

„ От позицията на български жител, който сега следи политическите процеси, изпитваме голямо наслаждение, че не сме част от тази лицемерна среда “, призна той.

Една от грешките, които Балабанов регистрира, е, че като политическа партия са се доверили на хора, които на по-късен стадий са посочили, че не имат задоволително морал. „ Положителната страна на нещата е, че са постъпили рационално и навреме са напуснали тази разновидна коалиция ”.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР