Заради нарочното неявяване на съветници от различни политически сили, днешното

...
Заради нарочното неявяване на съветници от различни политически сили, днешното
Коментари Харесай

Бойкот блокира заседание на общинския съвет във Видин 

Заради нарочното отсъствие на съветници от разнообразни политически сили, днешното постоянно съвещание на общинския съвет във Видин не събра кворум и по този метод бе блокирано осъществяването на редица действия във всички сфери на работа, оповестиха от кабинета на кмета доктор Цветан Ценков.

Тъй като не са гласувани от общинския съвет, ще се провалят плануваните поправки и асфалтиране на улици, облагородяване на междублокови пространства, отделяне на зелени площи и кътове за отдих в града и селищата на общината.

Предстои да бъде обществено оповестен лист с всички заложени финансови действия, които няма по какъв начин да се осъществят, откакто общинските съветници от групата на ГЕРБ, „ Справедливост за Видин “ и хората към някогашния кмет Огнян Ценков, се опълчват на желанията на кмета да надгражда и усъвършенства средата за живеене, считат от кабинета на градоначалника.

Под въпрос било и завършването на последния стадий на плана " Основна реорганизация на  централна пешеходна зона “. Д-р Ценков  благодари на всички съветници, които се явиха в залата на общинския съвет и означи, че провалянето на сесията би следвало да отвори очите на жителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР