Запознайте се с Мейбъл - кокер шпаньолка от Уоруикшър, Великобритания,

...
Запознайте се с Мейбъл - кокер шпаньолка от Уоруикшър, Великобритания,
Коментари Харесай

Кокер шпаньол стана звезда в интернет заради...

Запознайте се с Мейбъл - кокер шпаньолка от Уоруикшър, Англия, която със своите изящни дълги мигли наподобява на принцеса на " Дисни ", написа уеб сайтът на сп. " Пийпъл ", предава Българска телеграфна агенция.

С невероятните си ресници женският кокер може да засрами всяка " мадама " с изкуствени мигли, означават консуматори на платформата ТикТок, в която клипче на Мейбъл бързо стана шлагер.
 Кокер шпаньол стана звезда в интернет поради... (ВИДЕО)

Кадрите, трансформирали я в интернет звезда, демонстрират по какъв начин 1-годишната кокерка " пърха " с мигли, до момента в който стопанката ѝ я снима. Публикацията към този момент е гледана над 7,2 милиона пъти и е събрала повече от 2,2 милиона лайкове.



Потребителите не стопират да се дивят на забележителните мигли на Мейбъл, " заливайки " платформата с мнения от вида " Тя има очи като на принцеса на " Дисни " и " Това момиче знае, че е по-добро от Кардашиян ". Кейтлин Бейкър, 20-годишната господарка на Мейбъл, споделя, че когато я е видяла предходната година, се е " влюбила от пръв взор ". Младата жена, която е експерт по миглопластика, незабавно е схванала, че ориста има пръст във връзката им.

Откакто е разгласила клипчето с Мейбъл, Кейтлин Бейкър се е сдобила с над 68 000 почитатели.

Експерти изясняват, че кокер шпаньолите са " генетично предразположени към дълги мигли ", както и представителите на няколко други породи - пудели, малтийски болонки, йоркширски териери, ши цу, лхаса апсо.
 Кокер шпаньол стана звезда в интернет поради... (ВИДЕО)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР