Запознати издават, че голямата звезда на Берое“ и Първа лига

...
Запознати издават, че голямата звезда на Берое“ и Първа лига
Коментари Харесай

Себастиян Вия плати 50 бона на бившата си приятелка, за да оттегли обвиненията си

Запознати издават, че огромната звезда на „ Берое “ и Първа лига – Себастиян Вия, се е изръсил крепко, с цел да отърве зандана. Доколкото може да се има вяра на мълвата, 27-годишният колумбиец е броил 50 000 $ на някогашната си другарка Тамара Долдан, която го съдеше за обезчестяване. Срещу въпросната сума аржентинката се е отказала да свидетелства против него в съда и делото било трансферирано на друга правосъдна инстанция като по всяка възможност ще бъде прекъснато.

 

Припомняме, че Вия пристигна на пожар в Стара Загора в края на предходната година поради риска да влезе зад решетките в Буенос Айрес с присъда, която има възможност да доближи 15 години. Бившият нападател на „ Бока Хуниорс “, два пъти първенец и притежател на Купата на Аржентина, към този момент имаше една условна присъда от две години за домашно принуждение против друга някогашна другарка – Даниела Кортес.

Под съд го даде и идната му другарка Тамара Долдан, само че този път за обезчестяване. В Аржентина се носи мълвата, че трътлестата брюнетка си е извадила подправено здравно за „ белези за обезчестяване “ по-късно по-бурен секс с футболиста. Само че двете прокурорки по делото желаеха задържането му под стража. Понеже това не стана, Вия избра да духне у нас и да облече екипа на „ Берое “, където имаше минимум двама другари от Аржентина – притежателят Ернан Банато и халфът Джани Политино. Тъй като България няма съглашение за изгонване с Аржентина, под „ Аязмото “ колумбиецът се усеща на несъмнено място

 

Междувременно обаче е взел ограничения да му отпаднат съдебно-криминалните проблеми. За задачата платил 50 000 $ на Тамара Долдан, след което и двамата заявиха, че желаят делото да се приключи на правилото на „ изцяло възобновяване на вредите “. Предстои съдът да реши дали процесът стопира, или ще бъде трансфериран на друга инстанция. Според медиите в Буенос Айрес Вия няма по какъв начин да бъде наказан без показанията на момичето. За по-сигурно Тамара Долдан към този момент се е скрила с 50-те хилядарки някъде в Европа.

 

В Първа лига Вия направи огромен възторг тази пролет и даже вкара три гола. Нещо повече – оказа се, че у нас в никакъв случай не е идвал състезател от толкоз високо равнище и класа. В момента „ Левски “ и „ Лудогорец “ се облизват за подписа му, само че Банато желае 3 милиона евро, колкото е цената на Вия. У нас колумбиецът си гледа кефа, а заралии го носят на ръце. Нападателят щъка понякога и из Европа, като последно беше в Италия на мача сред „ Рома “ и „ Ювентус “. След дербито Вия се снима с някогашния си съотборник от „ Бока Хуниорс “ Даниеле де Роси, който е треньор на римския отбор.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР