Слухове за раздяла и предстоящ развод на звездната двойка и

...
Слухове за раздяла и предстоящ развод на звездната двойка и
Коментари Харесай

Дженифър Лопес май би шута на пияндето Бен Афлек

Слухове за разлъка и иден бракоразвод на звездната двойка и Бен Афлек настойчиво шестват из щатските таблоиди напоследък. И за това си има причина, естествено. Съпрузите не са се появявали дружно на обществени места от близо 2 месеца насам. За последно те бяха снимани един до различен в края на март, до момента в който обядваха в Ню Йорк.

Спорид източник, непосредствен до певицата, Бен Афлек към този момент даже се е изнесъл от фамилния им дом, който е на стойност 60 млн. $ и беше особено закупен от двойката след сватбата. Тези дни пък Джей Ло беше видяна да търси къща в Бевърли Хилс без брачна половинка си.

„ Те в никакъв случай няма да спрат да се обичат, само че тя не може да го управлява, изключително що се отнася до алкохолните му осъществявания “ – настояват осведомени.

Дженифъл Лопес беше сама и по време на „ Мет Гала “ в Ню Йорк на 6 май, като мнозина бяха сюрпризирани, че брачният партньор й пропусна събитието. Твърди се, че по това време той имал фотоси в „ Счетоводителят 2 “, само че неизвестен източник рапортува, че Афлек бил решил да приключи брака си с латинодивата.

Явно решението на Джей Ло да пусне своя документален филм „ Най-великата любовна история “, който разказва драмите й с Бен, е оказало отрицателно въздействие върху брака на двойката.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР