Запомнете името OMTÄNKSAM, защото така се казва колекцията, която Икеа

...
Запомнете името OMTÄNKSAM, защото така се казва колекцията, която Икеа
Коментари Харесай

Най-после IKEA лансират по-специална колекция

Запомнете името OMTÄNKSAM, тъй като по този начин се споделя сбирката, която Икеа ще пуснат на пазара през 2020 година. Това оповестиха от компанията по време на Ikea's annual Democratic Design Day. Новата сбирка е основана с мисъл към функционалните потребности на хора с разнообразни проблеми, за които домът е изпълнен с трудности.

Засега продуктите за спалня, баня и кухня са на индустриалната линия, само че се знае, че са доста – от облегалки за столове, през дизайни, целящи оптимално улеснение, до нови съоръжения за по-лесно отваряне на буркани. Гамата артикули е основана, тъй като „ съвсем никоя компания за обзавеждане на дома не се занимава с тези проблеми “, съгласно IKEA. Самото име, OMTÄNKSAM, се превежда като „ угрижен “, „ умислен “ и разказва сърцето на сбирката – мисълта за проблемите, предлагането на решения.

Около 15%  от международната популация живее с някакъв вид увреждане. Новата гама е създадена в съдействие с физиотерапевти, експерти по ергодинамика, откриватели. По този метод IKEA ще опитат да прибавят малко повече комфорт и функционалност в живота на хората, които имат повече потребност от тях.

„ Мисията на IKEA постоянно е била да прави всекидневието по-добро за доста хора. Това включва и тези, които имат по-различни функционални потребности – от деца до възрастни и всички сред тях. “        

Припомнете си какво ни прави хора с тези 27 снимки 
    
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР