Започващите скоро тържества по случай платинения юбилей на Елизабет II

...
Започващите скоро тържества по случай платинения юбилей на Елизабет II
Коментари Харесай

Елизабет II наказа много жестоко Хари и Меган

Започващите скоро тържества по случай платинения празник на Елизабет II ще останат без няколко члена на кралското семейство. те няма да застанат до монарха за обичайното разкриване на празненствата и фотография на балкона на Бъкингамския замък.

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл няма да участват на 70-годишнината от възкачването на Елизабет ІІ на трона, оповестява Си Ен Ен след брифинг, извършен в петък.

Говорител на кралицата изясни пред малкия екран, че единствено публично високопоставени членове на английското кралско семейство, могат да вземат участие във военния церемониал, в чест на монарха и да заемат някаква роля по време на тържествата.

След като херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година те могат да участват на юбилея, само че не и да вземат участие в кралските действия.

Това важи и за сина на кралицата - принц Андрю. Херцогът на Йорк се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година след скандално изявление за Би Би Си, в което се опита да се оправдае за обвиняването, че е направил полово посягане над малолетна.

По време на платинения празник на кралицата до нея ще застанат другите й три деца - Чарлз, Едуард и Ан, удостовери още представителят. Принц Уилям и брачната половинка му Кейт се чака също да участват, дружно със своите три деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР