Започва продуктивен творчески период, подходящ за ново начало. Вече може

...
Започва продуктивен творчески период, подходящ за ново начало. Вече може
Коментари Харесай

Астро-акценти за предстоящата седмица

Започва работлив креативен интервал, подобаващ за ново начало.

Вече може да стартирате нови планове и да предприемете значими стъпки. Подходящо време за започване на групови, обществено значими или новаторски планове, за присъединение към общности, клубове по ползи. Това е положително време за началото на измененията в живота, за смяна на работата или за започване на професионална активност. На растяща Луна хората стават по-любезни, деликатни и общителни, по-лесно се стига до преговори и съглашения. На повърхността могат да изплуват нови разкрития по остарели проблеми, да се разплетат интриги и заплетени случаи, които да станат притежание на публичното мнение.

На 4 февруари в 00:30ч планетата на любовта Венера влиза в символ Козирог, където ще остане за малко - до 1 март. За връзките това значи повече непоклатимост и възходяща отговорност сред сътрудниците. Взаимоотношенията ще придобият по-прагматичен подтекст.

На 4 февруари в 23:05ч е новолуние в символ Водолей. Въпреки, че към момента се усеща въздействието от отрицателният аспект на Марс с Плутон, силата на новолунието е положителна. Това е положително време за планове в региона на медиите, на образованието, за започващи компании, за връзките с обществеността, съдействие с задгранични сътрудници и компании, в областта на осведомителните технологии, в научните проучвания, в региона на нововъведенията във всички области.

Въпреки че на 8 февруари ще е секстилът на Слънцето с Юпитер, удобното въздействие от аспекта ще се усеща през цялата седмица. Благоприятно за развиване и уголемение на бизнеса, за всевъзможен тип интелектуална, издателска активност, за пускане на нови бизнес планове и всичко от горе изброените дейности.

Също по този начин на 8 и 9 Меркурий ще бъде в секстил поредно с Марс и Уран. Благоприятно време за умствена работа, за учене. Възможни са научни открития, нови изобретения. Могат да се родят нови и истински хрумвания. Конструктивен интервал за създаване на бизнес тактики.

На 10 февруари Меркурий минава в символ Риби, където ще се приготви за ретроградното си придвижване през март и заради това остане по-дълго в този знак – до 17 април.

Благоприятно време за подкастряне – 5, 6, 8, 9, 10

Луната се движи на луфт и в същото време не би трябвало да се подхваща нищо ново и значимо, не се подписват контракти, не се вършат оферти, не се купуват скъпи покупки.

06.02.2019 02:00 - 04:03

08.02.2019 01:14 - 16:35

Овен – Започва една доста продуктивна седмица, в която ще имате доста работа. По разнообразни аргументи ще би трябвало да работите интензивно. Избягвайте спорове с управлението в тези дни.

Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към задачата и не позволявайте нищо да ви отклонява от нея. Овладявайте страстите си и не избухвайте. Наложете си сдържаност, такт и успокоение. Мнозина от вас могат да имат проблеми със синусите. Нараства вероятността от контузии. В персоналните ви връзки са вероятни да се появят различия заради разлики в мненията и желанията. Комуникацията ви няма да бъде лесна. Свободните представител на знака ще осъзнаят, че преследват невъзможна обич.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 9, 10

Телец – Седмицата ще бъде плодотворна за мнозина. Ако не бързате, събитията могат да се извърнат във ваша изгода. На работа ще би трябвало да деянията повече еластичност и добра връзка, тъй че всичко да е наред. Някои ще би трябвало да се приспособят към нови хора, към които би трябвало да деянията приемливост, с цел да вървят нещата добре. Ако се получат недоразумения, побързайте да ги оправите с един цивилизован добър разговор. Максимално използвайте времето си, не губете скъпи минути с непотребни неща (задачи). Някои ще се почувстват самотни през идващите дни, макар че сте заобиколени от хора. Идеалното време е да извършите малко сантиментално бягство, да предприемете пътешестване с колегата си, с цел да прекарате известно време дружно и да разпалите още веднъж пламъка на любовта.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 5

Близнаци – Енергиите на Вселената ще ви поддържат и работят във ваша изгода. Съдбата ще е благосклонна към вас и в персонален, и в професионален проект. Не подценявайте връзките с сътрудниците си. Проявете нужното внимание и не се дръжте надменно към никого. Като цяло атмосферата в работната среда ще бъде доста добра, което ще ви разреши да работите умерено и да увеличите достиженията си. Намерете време и излезте и се забавлявайте. Звездите ви предизвикват да живеете живота, който желаете и да деянията същинската си същина. Не е добър миг да се изолирате и да оставате дълго сами - търсете връзка с колегата си и с околните си. Общувате с лекост и заради това ще осъществите нови запознанства с забавни хора, които ще повлияят върху метода ви на мислене и ще ви заредят с позитивни страсти.

Благоприятни дни-4, 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8

Рак – Седмицата ще бъде с позитивен знак за вас. Ще бъдат открити нови благоприятни условия за развиване. На работа ще бъдете по-креативни и подготвени да изпробвате нови неща. Афери, недомислени действия, непотребни разноски - не допускайте да се въвличайе във всичко това. Тези, които са безработни, имат положителни шансове да си намерят работа. През интервала ще имате много разноски, по тази причина внимавайте да не претоварите бюджета. Някои външни въздействия могат да основат спорове в персоналните ви връзки. За тези, които са сами - Любовта е доста близко и просто би трябвало да се отворите за опциите, които пораждат. Ако се постанова, може да ги подтикнете сами. Може да възникне привличане към ваш сътрудник и да се впуснете във флирт.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 9, 10

Лъв – Започвате седмицата енергични и дейни, заредени с сила и оптимизъм. Появяват се нови планове и нови провокации. На работното място атмосферата е относително спокойна. Седмицата ще е удобна за уголемение на контактите ви. Ще се радвате на хармонични и щастливи фамилни връзки и много позитивни страсти, само че и вие би трябвало да положите старания за това. Звездите са подредени по този начин, че ще имате една добра седмица в любовен аспект. Тази седмица тези, които са сами, ще имат шанса да срещнат любовта на най-неочакваните места. Мнозина ще се впуснат в любовен флирт на работното си място. В някои случаи ще бъде с лице на по-висока позиция или по-възрастно от вас.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 4, 5

Дева – Седмицата ще протече добре в общи линии. Редът, установяването на цели и дисциплинираност ще бъдат най-хубавите ви съдружници в работата ви. Старайте се да съхраните положителните си връзки с сътрудниците, да сте по-тактични и да цените качествата на другите. Може да почувствате известна досада и отмалялост от всекидневието. Пазете се от претоварване. Добрите сили укрепват връзките ви с колегата. Отворете сърцето си и изразете възприятията си по явен метод, защото звездите оказват помощ на вашите взаимоотношения да се утвърдят и развият. Противоположният пол ще прояви интерес към вас, по тази причина бързо се вземайте в ръце и се вкарайте в добра форма. Това е един добър тласък за вас и може да пожелаете да измененията своя образ, с цел да изглеждате по-елегантни и ефектни.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8

Везни – Прекрасно ще ви се отдава единствено презентацията, по тази причина общувайте, запознавайте се, договаряйте се. Може да почувствате, в случай че имате връзка, че е в застой. Бихте могли да извършите нещо по въпроса, с цел да раздвижите нещата, да подготвите приятна изненада. Погрижете се да вкарате повече еротика в интимните си връзки. Тези, които са свободни и си търсят сътрудник, биха могли да стартират тези дни нова връзка. В астралната ви карта стартира да се обрисува дълбока обич, която е изпълнена със удовлетворение, непоклатимост и бъдеще. Трябва да бъдете доста деликатни към сигналите, които Вселената ви изпраща, с цел да знаете по какъв начин да действате в точния миг, а не да пропуснете любовта, която търсите.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 9, 10

Скорпион –Увеличават се оптимизма и виталният ви тонус и това ще ви задейства към дейности и креативно единствено изложение. Добро време, с цел да помислите за ново направление на активност и нови изяви. Може да се наложи да извършите непредвидени разноски, което малко ще ви изнерви. Основният проблем, който може да имате тази седмица във връзка с здравето е вашата раздразнителност и стрес в избрани обстановки. Опитайте се да се отпуснете и да приложите някаква техника за релаксация, която да възвърне душевното ви равновесие и да възвърне силата ви. Силата на пристрастеностите ви малко е поутихнала. Любимият човек усеща, че сте станали по-меки и ще изиска да се сближите. Сега би трябвало да се въздържате от несъразмерна емоционалност и да се наслаждавате на моментите на деликатност.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 5

Стрелец – Седмицата ще е изпълнена с доста динамичност и другарски срещи. Използвайте удачните условия към себе си. Не избързвайте в нищо и правете всичко на драго сърце. Трябва да сте доста деликатни към документите, които подписвате през идващите дни. Лунното въздействие ще ви даде изясненост по проектирането на някои въпроси като връзка, пътешестване, отмора или друго. Мислете обаче, преди да действате и не забравяйте, че начинанията ви е добре да са авансово планувани, а не импулсивни. Ще имате добра връзка с обичания човек и ще планирате нещо взаимно. Добър интервал за романтизъм и любовни изненади.

Благоприятни дни-4, 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8

Козирог – Тази седмица силите са положителни за вас. В доста връзки вашето богатство ще зависи от разсъдъка, упоритостта и компетентността ви. Желателно е да посветите понеделника на приключването на насъбраната работа. Във вторник и сряда не би трябвало да планирате нищо ново. Пред себе си имате положителни други възможности за деяние. Не губете религия в положителното, което ви чака. Трябва да поемете отговорност за връзката си и да започнете да обсъждате някои висящи въпроси сред вас и колегата ви. Тези, които са още сами, имат време за размисъл, в което би трябвало да решат дали желаят да стартират сериозна връзка с този човек, от който в действителност се интересуват или да продължат свободния и необвързващ метод на живот.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 9, 10

Водолей – Тази седмица ще би трябвало да покажете еластичност на мозъка, оптимален такт и предвидливост. На работното място ще деянията просветеност и съобразителност, които няма да останат незабелязани от управлението. Погледнете метафизичен на ситуацията, не прекалявайте с натиска върху другите, добре е в дребните неща да отстъпвате. Във вторник бъдете изключително деликатни към своето обграждане, има възможност да намерите нов другар или да си създадете нов зложелател - всичко зависи от вас. Интересите ви могат да ви отведат в нова посока. Нека събитията ви направляват, а не вие тях. Препятствията, които ще срещнете ще изискват бързата ви реакция. Следвайте инстинктите си и всичко ще бъде наред. Възможностите за нова връзка са отворени пред вас.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 4, 5

Риби – Предстои ви динамична и спорна седмица. В началото на интервала ще почувствате известна липса на интерес към осъществяване на вашите работни отговорности. Леко намаляване на силата ви и виталния тонус, заради което може множеството от вас да усещат отмалялост. Възможен е спор, загуба, неприятно събитие, които ще окажат неприятно въздействие върху самооценката ви. Душевното ви равновесие може да бъде нарушено. Пазете се от дребни произшествия, дребни порязвания, изгаряния. Важните решения би трябвало да се одобряват умерено и без бързане, след претегляне на всички плюсове и минуси и деликатно обсъждане. Важна тематика на седмицата за мнозина ще са взаимоотношенията в фамилията и брака. Звездите ви поучават да дадете най-хубавото от себе си.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР