Започва ли война за десния избирател? Могат ли нови политически

...
Започва ли война за десния избирател? Могат ли нови политически
Коментари Харесай

Владислав Панев: Президентът ще изчака да се приеме актуализацията на бюджета

Започва ли война за десния гласоподавател? Могат ли нови политически планове да застрашат " Демократична България "?

" В никакъв случай не би трябвало да има държавно управление непременно, тъй като имаме образци от предишното в тази тенденция, като резултатите не са били положителни ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS съпредседателят на " Зелено придвижване " и зам.-председател на ПГ на " Демократична България " Владислав Панев.

Той акцентира, че диалозите са значими, заради тази причина от " Демократична България " постоянно са подготвени за разговор, било и с Българска социалистическа партия, само че добави, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са ни докарали до сегашната обстановка и не се вижда да са се трансформирали, заради което диалози с тях са непотребни, няма по какъв начин да се прекрачи алената линия с тях.

" Убеден съм, че президентът ще забави разпускането на Народното събрание до приемане актуализацията на бюджета ", съобщи Владислав Панев.

Самият той означи, че самичък се отвратил от Народното събрание в последната седмица и схваща за какво хората са се отвратили също.

Панев съобщи, че Кирил Петков и Асен Василев са естествени сътрудници на " Демократична България ", било то и в нов политически план илил като част от листите им. За него изказванията, че зад нов план стои Румен Радев са хипотези, които не са доказани а самите служебни министри са независими персони със лична позиция.

За него двамата министри не са съперници за десния гласоподавател, а тези, които са нужни за смяната на политическата система в България.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР