Започва информационна кампания на Европейския потребителски център към Комисията за

...
Започва информационна кампания на Европейския потребителски център към Комисията за
Коментари Харесай

Започва информационна кампания на Европейския потребителски център

Започва осведомителна акция на Европейския потребителски център към Комисията за отбрана на потребителите. Това заяви по БНР Димитър Маргаритов, ръководител на КЗП.
" Ежегодно Европейският потребителски център към нашата Комисия ръзгръща сходни акции. Те са доста потребни. В разнообразни точки на Черноморието се разполагат щандове, на които жителите могат да получат бързо осведомителни материали и консултация по разнообразни потребителски въпроси, в това число трансгранични - пътешестване със аероплан, забавяне на полети и така нататък Тези акции са и доста атрактивни, както за децата, по този начин и за родителите, тъй като се организират игри, по време на които може да се научат потребни обстоятелства ", описа Маргаритов.
Първото събитие в границите на акцията е през днешния ден в Поморие. Утре в морската градина в Бургас ще се организира брифинг с присъединяване на Константин Райков, член на КЗП, специалисти от районната дирекция на Комисията и шефа на Европейския потребителски център Игнат Арсенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР