Започнаха снимките на втория сезон на Домът на дракона, съобщават

...
Започнаха снимките на втория сезон на Домът на дракона, съобщават
Коментари Харесай

Започнаха снимките на втория сезон на "Домът на дракона"

Започнаха фотосите на втория сезон на " Домът на дракона ", оповестяват от Warner Bros. Discovery. Началото е обещано в Leavesden Studios във Англия.

Действието се развива 200 години преди началото на " Игра на тронове ". Сюжетът е основан на " Огън и кръв " на, дружно с Райън Кондал.

 Джордж Р. Р. Мартин, който с дракони и вълци се качи на стоманения престол на фантастиката Джордж Р. Р. Мартин, който с дракони и вълци се качи на стоманения престол на фантастиката " Домът на дракона се завърна. Развълнувани сме да снимаме още веднъж с членове на нашето автентично семейство от първи сезон, както и нови гении от двете страни на камерата. Всички ваши обичани герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще водят с армиите си и ще яздят своите дракони в борба. Нямаме самообладание да споделим какво сме подготвили ", разяснява Кондал.

Новите гении, за които приказва изпълнителният продуцент, са режисьорите Би Уелби и Ебел Тейт. В функциите си ще се завърнат познатите артисти, измежду които Оливия Кук, Мат Смит и Стийв Тусен. Очаква се премиерата на сериала да бъде през лятото на 2024 година

Първият сезон на " Домът на дракона " пожъна голям триумф. Пилотният епизод на сериала притегли малко под 10 млн. фенове и се трансформира в. Рекордът се държеше от първия епизод на " Игра на тронове ", който през 2011 година събра малко над 4 млн. фенове.

 " Домът на дракона " сложи връх за най-гледана премиера в HBО Max за България
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР