Започна седмото зимно издание на детския футболен турнир Купа София,

...
Започна седмото зимно издание на детския футболен турнир Купа София,
Коментари Харесай

Стартира седмото зимно издание на Купа София под егидата на БФС

Започна седмото зимно издание на детския футболен шампионат Купа София, което се организира под егидата на Българския футболен съюз и на Столична община. В шампионата присъединяване ще вземат 72 тима и над 1300 подрастващи, родени сред 2006 и 2011 година, а задачата на конкуренцията е да построи у децата обич към спорта, почитание към противника, дисциплинираност, групов дух и като цяло положителен модел за житейско развиване.

Двубоите от конкуренцията ще се проведат в границите на 4 дни на терените на Националната футболна база Бояна, ДИТ, Царско село и НСА.

В Дома на футбола сили мерят най-големите (родени през 2006 г.), а дуелите от през днешния ден до неделя (24 февруари) включват 8 тима, разпределени в две групи, както следва: Група А (Берое Стара Загора, Царско село, CSKA London Football Academy и Ботев Враца) и Група Б (Звездичка Бургас, Верея Стара Загора, Славия София и Беласица Струмица). Първите два тима във всяка група ще се класират за полуфиналите, които ще се играят в събота, а финалът и конфликтът за трето място са в неделя.

Участие в церемонията по награждаването ще вземат Антон Попов - заместител изпълнителен шеф на футболната ни централа, и Валентин Чакъров - ръководител на Зонален съвет към БФС, град София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР