Започна протестът срещу ръководството на Българския футболен съюз. Пред централата

...
Започна протестът срещу ръководството на Българския футболен съюз. Пред централата
Коментари Харесай

Картофи, бутилки и кенчета полетяха към централата на БФС СНИМКИ

Започна митингът против управлението на Българския футболен съюз. Пред централата на БФС в Бояна са се събрали част от клубовете, които бяха глобени за присъединяване си в конгреса, проведен от Димитър Бербатов и екипа му на 18 март.

В Бояна са и деца, трениращи в школите на тези клубове. За момента пред постройката на БФС са се събрали няколкостотин души, а към оградата на централата полетяха картофи и бутилки, чуват се нецензурни викания против Борислав Михайлов, както и крясъци " Оставка ". Очаква се малко по-късно протестиращите да затворят придвижването по Околовръстното шосе на София, оповестява БГНЕС.

Седмицата стартира с палатков лагер на последователи на ЦСКА пред постройката на футболния съюз. Фенове на „ армейците “ се заканиха да стоят там безсрочно, до момента в който не се стигне до смяна на настоящето управление, което макар свикания конгрес на 18 март, на който 76 делегати избраха Димитър Бербатов за президент, на процедура продължава да управлява българския футбол.

Протестът бе подсилен от „ мощните “ лица в ЦСКА, отпред със Стойчо Младенов и неговия щаб, както и от изпълнителния шеф на клуба Филип Филипов, който отнесе наказване от една година отвън футбола поради наличието си на Конгреса преди към две седмици.

Снощи почитателите на Ботев и Локомотив в Пловдив излязоха също пред клубните игрища срещу актуалното управление на БФС. Те приканиха за оставка и поддържаха претендента за президент на централата Димитър Бербатов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР