Започна голямото пътуване в последния от почивните дни за Великден.

...
Започна голямото пътуване в последния от почивните дни за Великден.
Коментари Харесай

Какъв е трафикът в последния почивен ден за Великден по пътищата?

Започна огромното пътешестване в последния от почивните дни за Великден. Натоварен е трафикът по главните пътища и автомагистрали към огромните градове. От ранния следобяд по пътищата ще има и засилено полицейско наличие.

Очакван натоварен трафик още в преди обедните часове затруднява придвижването по път Е-79 в сектора сред Мездра и Ботевград . Там се построява и нов скоростен път, което в допълнение усложнява пътната конюнктура. Натоварени са към този момент и входовете към столицата откъм автомагистралите Хемус, Тракия и Струма , както и по граничните пунктове Кулата и Капитан Андреево. Заради прибирането на доста българи, пътували до Гърция и Турция.

Още по-интензивно придвижване се чака в следобедните часове на деня. Повече от 700 екипа на пътна полиция ще контролират трафика в цялата страна, предадоха от „ БНР “.

Същевременно продължава да тече и профилираната полицейска акция , която следи за извършители на пътя и водачи, ръководещи след приложимост на алкохол и опиати. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че най-честото нарушаване е превишаването на оптимално допустимата скорост.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР