Заплаха за обществения ред и демокрацията в страната, ако има

...
Заплаха за обществения ред и демокрацията в страната, ако има
Коментари Харесай

Радев: Политиците заплашват демокрацията

Заплаха за публичния ред и демокрацията в страната, в случай че има такава, не идва от Българската войска, а от тези политици и институции, които вършат по този начин, че морал и закон от ден на ден да се раздалечават. Това съобщи пред кореспонденти в гр. Тунджа президентът Румен Радев, помолен да разяснява изявление на министър-председателя, че в България има заплаха от „ боен прелом “.

Според президента „ това е един безразсъден и безусловно непотребен спор “. Честта, достолепието и конституционният ред са присъщи на Българската войска, само че, за жалост, не и на българската политика, съобщи Румен Радев. Той прикани в навечерието на светлите празници да бъдем „ по-обединени и по-смирени “.

„ Смирението също значи човек да не надвишава оградата на личното си понятийно пространство, тъй като доста елементарно може да настъпи мини ", акцентира Радев.

Румен Радев гостува на община Тунджа във връзка на нейния празник - 22 април, Международен ден на Земята. След тържествената сесия на Общинския съвет, на който бяха отличени заслужили жители, президентът приветства жителите на общината, които назова " носители на вековна история и вековна просвета, на мъдрост и мощ, знак на единение сред земята и хората ".

Президентът прегледа откритото изложение-базар на хранителни артикули от локални производители " Произведено в община Тунджа ". По-късно в село Тенево Румен Радев и кметът на общината Георги Георгиев ще открият общински празник на художествената самоинициатива под наслов " Хоро се вие, ария се пее ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР