Запитвали ли сте се защо вашата приятелка влиза по-лесно във

...
Запитвали ли сте се защо вашата приятелка влиза по-лесно във
Коментари Харесай

Защо екстровертите по-бързо влизат във форма

Запитвали ли сте се за какво вашата другарка влиза по-лесно във форма, въпреки и двете да сте почнали да посещавате фитнес залата едновременно?

Експертите изясняват това с избрани особености на характера. Те са безапелационни, че има огромно значение дали сте общителни, или по-скоро сте затворен вид жена. След извършено проучване учените от Университета във Фолора открили, че екстровертите посочили доста по-добри резултати на физическия кадрио тест, който трябвало да преминат участниците.

“По-общителните хора е по-вероятно да имат деен метод на живот и по-малко евентуално да имат рисково държание във връзка с здравето като пушенето, да вземем за пример ” , изясняват създателите на проучването.

Те разясняват, че при започване на един подготвителен проект, всички подхождат с идентична мотивация. След три месеца обаче, е по-вероятно екстровертите да продължат да са въодушевени и да не пропущат тренировки, до момента в който при интровертите е тъкмо противоположното . Те губят мотивация и е допустимо в един миг да спрат изобщо да вървят на фитнес.

 fit

Медиците пък допълват, че по време на подготовка, екстровертите по-лесно доближават високи равнища на адреналин, което води до по-бърз ритъм на изгаряне на мазнините и надлежно на по-бърз метаболизъм.

“Открихме, че личността на индивида в реалност изяснява за какво той или тя яде колкото яде и какво тъкмо яде ” , пък изяснява Кармен Келър – академик от Федералния институт за технологии в Швейцария. Тя изяснява, че хората, които са отворени за нови прекарвания и са съзнателни, е надалеч по-малко евентуално да се тъпчат с висококалорични закуски. Затова пък те натъртват на повече плодове, зеленчуци и салати, а също по този начин са склонни да ядат месо по-рядко.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР