Запитвали ли сте се някога коя е тайната съставка на

...
Запитвали ли сте се някога коя е тайната съставка на
Коментари Харесай

21 тайни за характера на зодия Телец

Запитвали ли сте се в миналото коя е тайната съставна част на упоритостта на Телците?

Тези от вас, които са роден под знака на Телеца, постоянно се чудят за какво непрекъснато им слагат етикети като "избухливи " или "агресивни ". Истината е, че зад тези повърхностни прилагателни стои една сложна персона с нейните отличителни характерности, за които даже не сте подозирали.

И с цел да не мислите, че върша безпочвени мнения, ще ви разкрия 21 секрети от характера на Телеца, които ще ви оказват помощ да разберете какво в действителност съставлява света на тази удивителна зодия:

1. Телецът нормално е спокоен и лежерен

Въпреки че, когато чуем думата "телец ", всички си представяме разгневен бик и светът ни се оцветява в блестящо алено, представителите на тази прелестна зодия са извънредно тихи и безгрижни през по-голямата част от времето.

Самото им изражение излъчва успокоение, обичат да се отдават на релаксиращи занимания и като цяло да се любуват на живота.

2. Телецът е толерантен, само че си има граници

Телците са известни със своето прословуто самообладание, само че даже то не е безгранично като самата галактика. Ако продължавате да им лазите по нервите, ще се запознаете очи в очи с същинската експанзия в човешки образ. Без даже за момент да се колебае, щом се почувства обиден, Телецът ще изсипе гнева си върху вас не с кофи, а с цели контейнери. Ако усетите, че нещо сходно се задава, апелирам, пригответе си нужната екипировка!

3. Телецът е самостоятелен и разчита най-вече на себе си

Телците знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Те не обичат да молят, който и да било, за помощ и не чакат на ориста да свърши тяхната работа, а сами се борят и реализират фантазиите си. Представете си трите дами от "Ангелите на Чарли ". Това са три разновидности на самостоятелния и обаятелен темперамент на дамата Телец.

4. Телецът има здрав разсъдък

Ако имате най-малко една другарка, която е зодия Телец, знаете за нейното рационално мислене и какъв брой крепко е стъпила на земята, чертаеща таблици със „ за “ и „ срещу “ по всеки проблем. Но постоянно се обръщате тъкмо към нея за съвет, когато нещата загрубеят, признайте си!

5. Телецът се впечатлява от мъже, които са постоянни и непрекъснати, с възприятие за комизъм

Ако сте от тези неприятни момчета, които обичат да си играят с възприятията на дамите и си мислят, че с това държание са безпределно магнетични и неустоими, сигурно сте сбъркали, в случай че дамата на вашето сърце е зодия Телец.

6. Телецът може да бъде на моменти пословично припрян

Спокойствието и толерантността на Телеца се изпарява незабавно, в случай че си е наумил, че нещо би трябвало да се случи навръх избрана дата и непредвидени условия осуетят проектите му. Счмятайте света за преобърнат, само че желанията на един Телец в никакъв случай не остават неизпълнени.

7. Телецът е почтен и постоянно държи на думата си

Няма да чуете никой Телец да ви прави безпочвени похвали или да ви носи вода от девет кладенеца. Оставете това на Близнаците, те са виртуози в тази област. Телецът ще ви каже всичко както си е, без розови очила, захарчета, бонбончета и бели еднорози. В началото може да сте шокирани от прямотата му, само че в следствие ще му бъдете признателни за откровеното му отношение.

8. Телецът е безпределно твърдоглав

Да, скъпи Телци, в действителност е правилно! Ако един Телец има вяра в нещо с цялото си сърце, той няма да сведе глава или да се откаже, в случай че ще да се влачи по земята и да вие от болежка. Опитайте се да го разубедите, в случай че ви стиска...аз персонално не дръзвам.

9. Телецът би направил съвсем всичко за хората, които обича

Обикновено Телците са непреклонни и рядко вършат взаимни отстъпки със своите убеждения, само че за фамилията си биха преместили и плананини.

10. Телецът копнее за структурираност и непоклатимост

Приоритет номер едно в неговия живот си остава сигурността. Не обича изненадите и се стреми постоянно да бъде квалифициран за подаръците на ориста. Или с други думи „ Ти си хаосът в мен “ не е обичаният рефрен на Телеца.

11. Телецът е реалист

Някои върли запалянковци могат да дефинират държанието на Телеца като извънредно песимистично, само че истината е, че те са просто реалисти. За да одобряват дадена концепция, тя би трябвало да се базира на солидни обстоятелства, другояче просто не им я пробутвайте. Ще си спестите доста главоболия, в случай че послушате съвета ми.

12. Телецът е мощен и душевен резистентен

Ако един Телец падне 7 пъти, уверяваме ви, че ще го видите да се изправя 8. Но в никакъв случай няма да лежи на земята, повярвайте ми. Винаги ще откри мощ и сила да продължи напред. Така е организиран - да бъде победител.

13. Телецът е предан

Телецът не се доверява сляпо на всеки, само че един път спечелили неговото доверие, може да сте сигурни, че в никакъв случай няма да ви съобщи. Но внимавайте вие да не го сторите, тъй като ще го изгубите на секундата. И няма да огледа повече обратно.

14. Когато е под стрес, Телецът може да подлуди всичките си другари

Много одобрявам Телците, само че дано бъдем почтени, тях в действителност не ги бива в оправянето със напрежението. Когато са сложени напрегнат, Телците стават раздразнителни и нападателни и могат да скъсат нервите на всички към тях. Спасението в такива моменти се крие в мъдрата концепция да ги оставим за малко да се успокоят и когато бурята отмина, те ще се завърнат все по този начин очарователни, както ги помним.

15. Телците имат развито шесто възприятие и постоянно знаят по кое време някой се пробва да ги излъже

Телците имат дарбата да надушват измамниците още в първите секунди на диалога. Тъй като самите те са до болежка откровени, в никакъв случай не биха толерирали сходни долни действия и няма да отделят даже минута от скъпото си време за тях. Ако нямате чисти планове, ви съветваме въобще да не се забърквате в неприятности.

16. Телецът не може да обича някого, на който не има вяра.

Преди да завладеете сърцето на един Телец, би трябвало доста да се потрудите, с цел да спечелите неговото доверие. Ще се наложи малко да почакате, само че напъните и търпението ви несъмнено ще бъдат възнаградени.

17. Телецът се възвръща постепенно след разлъка

Малко са нещата, които могат да разстроят непоклатимия Телец и любовните несгоди са едно от тях. Не знам дали знаете, само че Рене Зелуегер, която се превъплъщава в ролята на Бриджит Джоунс от едноимената паметна комедия, е типична представителка на тази зодия. Съвпадение? Едва ли.

18. Телецът е съдбоносен

Телецът е непрекъснат в своите решения и е допустимо доста да го разгневите, в случай че сменяте мнението си на всеки две седмици. Тази фриволност е неразбираема за него и той я възприема като отстъпчивост, за проявата на която ще бъдете най-малкото смъмрени.

19. Телецът обича комфорта и лукса

Телците несъмнено имат изтънчен усет освен към облекла, парцалки и джунджурии, само че и към интериор, изкуство и повсеместен начин на живот. Те са работохолици и нормално печелят положителни пари, тъй че могат да си разрешат такива капризи. Красотата във всичките й форми и измерения е живителна храна за нежната им душа.

20. Телецът е виновен

Понякога просто имаме потребност от някой благонадежден другар в живот си, на който можем да разчитаме, когато играта загрубее. В такива моменти на помощ се появява Телецът. Той несъмнено не е Гандалф и не може с магическата си мощ да оправи всичките ни проблеми, само че поразително доста се приближава да неговия облик – постоянно в точния момент и постоянно в наша отбрана.

21. Телецът е целеустремен и хладнокръвен

Никога не подценявайте качествата на един Телец. Особено когато вниманието му е ориентирано към постигането на избрана цел. Ще извади от джобовете си всички скрити оръжия, които съчетани с присъщите му усърдие и хладнокръвен дух са гаранция за величествен триумф. Поздравления, Телци! Вие успяхте. Отново.

Известни персони зодия Телец са: Джесика Алба, Адел, Рене Зелуегер, Енрике Иглесиас, Джиджи Хадид, Дейвид Бекъм и други

Автор: Десислава Недева
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР