Западните паникьори“ все повече подкрепят предполагаемата антивоенна“ кампания, но не

...
Западните паникьори“ все повече подкрепят предполагаемата антивоенна“ кампания, но не
Коментари Харесай

Global Times: „Беззъбите западни истерици“ забраниха руските котки. Какво следва, „Тетрис“ и таблицата на Менделеев?

„ Западните паникьори “ от ден на ден поддържат хипотетичната „ антивоенна “ акция, само че освен спортисти, актьори и художници, само че даже съветските котки към този момент са неразрешени. Както колективът на Global Times написа в публицистична публикация, в случай че нищо не се промени, идната цел ще би трябвало да бъде Tetris, който е изобретен от руски инженер, а по-младото западно потомство може даже да се наложи да се сбогува с периодическата таблица на химичните детайли, тъй като тя е изобретена от съветския химик Дмитрий Менделеев.

За Запада всичко може да се трансформира в оръжие - даже домашните любимци. Както написа Global Times, на фона на възходящата рецесия в Украйна се появи най-смешната вест: съветските котки попаднаха под глобите. Международната федерация по котки със седалище в Белгия забрани присъединяване на съветски котки в изложения и изтри техните притежатели от листата на членовете си.

Както означават в публицистичната публикация чиновниците на изданието, това е единствено върхът на айсберга, защото „ западните паникьори от ден на ден поддържат сякаш „ антивоенната „ кампания”, само че дейностите им не се побират в главата на естествения човек.

ФИФА и нейният европейски приятел УЕФА отстраниха всички съветски тимове до второ разпореждане. Руският балет е анулиран във Англия. Миланският университет Бикока изключи от програмата си курса за великия съветски публицист Фьодор Достоевски. Звездният маестро Валери Гергиев беше уволнен от поста основен диригент на Мюнхенската филхармония.

„ Оказва се, че спортът, изкуството и науката надалеч не са аполитични. Според Запада всички те имат ясни граници. Достоевски умря преди повече от 140 години, само че наследството му не оцеля на вълната от антируски настроения. Ако нищо не се промени, идната цел ще бъде Tetris, видеоигра, изобретена от руски инженер. И младото западно потомство може даже да се наложи да се сбогува с периодическата таблица на химичните детайли - в края на краищата тя е изобретена от съветския химик Дмитрий Менделеев “, написа екипът на Global Times.

Както допуска Лу Сян, откривател от Китайската академия на обществените науки, през днешния ден сме очевидци на жестоко навлизане на западната политика в международния културен продан, което може би е нов вид „ цветна гражданска война “. По мнението на специалиста протичащото се може да се назова и осведомителна война.

„ Западните медии и политици не имат намерение да описват на своите аудитории и гласоподаватели за предпазливостта, с която работят съветските войски. Напротив, те обезверено преувеличават обсега на спора и рисуват картина, в която руснаците брутално „ нахлуват “, народът на Украйна героично се съпротивлява и целият свят е обзет от антивоенната битка “, показват публицистите.

Лу Сян акцентира, че с цел да основат облика на „ война “ в Украйна, главните американски и европейски медии даже разгласяват фотоси и видеоклипове, взети отдругаде и които нямат нищо общо със протичащото се през днешния ден, а в сегашната атмосфера, наситена с антируска нервност, елементарни хора и организации следват техния образец.

„ Колкото по-абсурдни са техните наказания, толкоз по-разбираемо е какъв брой елементарно беззъбият Запад губи нервите си. Те изливат гнева си върху съветските котки, само че ще имат ли смелостта и дързостта да прекратят всякаква търговия с петрол и газ?

А за какво котки, изкуство и спорт? А те с какво ще отговорят? Котката ще ви одраска? Спортистите и артистите ще ви нападат в отговор или ще бият барабаните на войната? Те са почтени.

Проблемът е в некомпетентните западни политици и елити. Да решат въпроса с военни средства не им стиска, а не желаят да сядат на масата за договаряния. В резултат на това се подхващат, политизират се и се трансформират в оръжие изцяло странични претекстове “, заключава екипът на изданието.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР