Западът се опитва да унищожи населението на Украйна, като увеличи

...
Западът се опитва да унищожи населението на Украйна, като увеличи
Коментари Харесай

Тежко обвинение от Кремъл, Захарова изобличи Запада

Западът се пробва да унищожи популацията на Украйна, като усили доставките на оръжия за Киев. Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС, съобщи news.bg.

С такава ненавист да се доставят оръжия, с такова старание, неотстъпчивост за увеличение на военните доставки, осъзнавайки, че Украйна става все по-малка и по-малка, това е допустимо единствено заради дълбокото предпочитание просто да се унищожи популацията на Украйна, посочи тя.
-->
По думите й всички американски публични лица декларират, че в този момент не може да има заледяване, мирни договаряния, дипломация в подтекста на украинската рецесия, тъй като единствено по време на военните дейности този въпрос би трябвало да бъде решен, както те считат. Населението на Украйна е " въпросът " за американците, добави Захарова.

От позиция на решаването на украинския въпрос, колкото по-нататък, толкоз повече се увещавам, че омразата на национална основа е освен против режима в Киев в подтекста на рускоезичното и съветското население, само че и против груповият Запад в подтекста на популацията на Украйна, сподели още Захарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР