Заможни крипто инвеститори акумулират този базиран на Етериум алткойн, закупувайки

...
Заможни крипто инвеститори акумулират този базиран на Етериум алткойн, закупувайки
Коментари Харесай

Крипто китовете купуват големи количества от алткойн, базиран на Етериум

Заможни крипто вложители акумулират този основан на Етериум алткойн, закупувайки токени на обща стойност $5 милиона.

GMX е родния токен на платформа за търговия с безсрочни фючърси, основана на блокчейна на Етериум . Според Lookonchain неотдавнашната вълна от покупки от страна на китовете и вложителите може да демонстрира нараснал интерес към GMX и капацитета за напредък на платформата.

Най-големият покупател на GMX токени, разпознат като закупи 52,159 GMX за 2,192 ETH на стойност 3.76 милиона все още на покупката.

Whale 0x9a76 осъществя и предходна покупка на 14,117 GMX на 21 март, която по това време беше на обща стойност $1.15 милиона.

Вторият по величина покупател, разпознат като закупи 14,766 GMX за 585.5 ETH на стойност към $1 милиона.

Сделката беше осъществена при курс от $68 за всеки токен, което се оказва под сегашния пазарен курс. Binance също по този начин даде на кит 0x7aff 5,310 GMX на 13 март, когато цената на токена също беше $68.

Друг вложител, който се подвизава под псевдонима  се снабди с 2,993 GMX за 200,000 USDC , плащайки $67 за всеки токен. Този вложител постоянно закупува GMX, когато цената на актива е ниска и по-късно разпродава, когато тя се повиши, както е посочено в три други GMX транзакции, маркирани от Lookonchain.


 


Според Lookonchain си коства да се отрази, че създателят на BitMEX, Артър Хейс, е придобил стотици хиляди GMX токени през миналата година и е осъществил облага от над $8 милиона. Това акцентира капацитета за доходност и триумф, който може да се получи посредством вложения в GMX и поддържаната от него децентрализирана платформа за търговия с безсрочни фючърси.

Неотдавнашната акумулация на GMX от страна на китовете и вложителите може би демонстрира капацитет за напредък и нараснал интерес към платформата. Към момента на писане на публикацията GMX се търгува на цена към $75.3.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР