Известният крипто анализатор PlanB предполага, че Биткойн (BTC) проявява подобни

...
Известният крипто анализатор PlanB предполага, че Биткойн (BTC) проявява подобни
Коментари Харесай

Сега е последният шанс да купите Биткойн под $70,000 – PlanB

Известният крипто анализатор PlanB допуска, че Биткойн (BTC) демонстрира сходни модели на държанието си като през 2017 година преди трагичното си повишаване.

PlanB твърди, че BTC сега е във етапа на бичи пазар към този момент четири месеца, маркирана с четирите червени точки на неговата графика. Той отбелязва, че този модел припомня на „ настроенията от 2017 година “.

Според графиката на PlanB Биткойн се търгуваше към $1,200, когато доближи четвъртата си алена точка през 2017 година, след което скочи до $20,000 до края на годината.

Анализаторът също по този начин изследва разнообразни разновидности на знака за осъществена себестойност на Биткойн, който мери цената на монетите при последната им цена на транзакция.

Графиката на PlanB включва петмесечната, двугодишната и общата осъществена себестойност на BTC, което демонстрира, че настоящата цена на BTC е над всичките три индикатора. Това допуска, че дните на търговия с BTC на сегашните му равнища може да са преброени.

Анализаторът загатва , че това може да е „ последният късмет за закупуване на Биткойн под $70,000 “.

Освен това PlanB демонстрира, че в исторически проект цената на Биткойн има наклонност да се повишава внезапно няколко месеца след халвинг събитие, до момента в който приходите на копачите се възвръщат. Той предвижда доста възходящо придвижване за BTC по-късно през 2024 година, в сходство с предишните трендове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР