Solana (SOL) се превърна в отличник на крипто пазара, като

...
Solana (SOL) се превърна в отличник на крипто пазара, като
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Solana от ChatGPT-4

Solana (SOL) се трансформира в първенец на крипто пазара, като набра забележителна известност измежду вложителите и трейдърите.

След като цената ѝ се увеличи с над 30% през последните 30 дни, мнозина са любопитни дали тази наклонност ще продължи. ChatGPT-4.0, най-новият модел на изкуствения разсъдък от OpenAI, предлага някои наблюдения върху вероятностите на Solana до 2024 година

Неотдавнашното показване на Solana е удивително, задвижвано от нейната постоянна DeFi екосистема и нарасналата интензивност на мрежата.

Понастоящем SOL се търгува на цена от $178.29, като дневните облаги надвишават 2%, а седмичното нарастване е над 20%. Тази бича инерция провокира оптимизъм измежду вложителите по отношение на капацитета ѝ да си възвърне и надвиши границата от $200.

ChatGPT проучва няколко фактора, които биха могли да окажат въздействие върху цената на SOL до края на 2024 година, в това число известността му измежду търговците на мемe монети, високата продуктивност, ниските транзакционни разноски, както и по-широките пазарни настроения и регулаторната среда.

Въз основа на тези фактори ChatGPT очерта три вероятни сюжета за цената на Solana:

  • Сценарий за сдържан напредък – в случай че Solana резервира сегашната си динамичност, изкуственият разсъдък предвижда цена в диапазона от $200 до $250. Този сюжет допуска постоянен растеж без съществени спирания.
  • Бичи сюжет – В оптимална пазарна среда със доста приемане и без спънки цената на SOL може да надвиши $300. Този сюжет зависи от удобното развиване на нормативната уредба и софтуерния прогрес.
  • Мечи сюжет – Ако пазарът стане мечи или Solana срещне обилни провокации, цената ѝ може да падне под $145. Този сюжет регистрира присъщите на крипто пазара опасности и волатилност.

Solana показва резистентност, макар че се сблъска с провокации като спирания на мрежата. Пускането на многочислени мемe монети в нейната мрежа увеличи цената на токена, като блокчейнът на Solana емитира 643,227 нови токена за по-малко от месец, в това число 466,914 мемe монети.

Положителните пазарни настроения към Solana са явни. Даниел Чънг, съосновател на Syncracy Capital, неотдавна акцентира мощното показване на SOL в обществените медии, като допусна, че токенът може да си възвърне равнището от $200 и евентуално да доближи нов исторически връх.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР