Заместник-външният министър Георг Георгиев оцени действията на президента Радев като

...
Заместник-външният министър Георг Георгиев оцени действията на президента Радев като
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Действията на президента са непоследователни и нелогични

Заместник-външният министър Георг Георгиев оцени дейностите на президента Радев като непоследователни и нелогични, във връзка декларираното от президента, че снема доверието си от държавното управление. В студиото на " Още от деня " Георгиев сподели още, че декларираното от президента звучи освен неизпълнимо, само че и безусловно в прорез с функционалностите, които главният закон в България вменява на президента.

Борбата с корупцията, с възприятието на неправда, промяната в правосъдната власт не касае никой различен повече, в сравнение с България, разяснява Георгиев.
Георг Георгиев: Нашият интерес е за това ние да имаме доверието на българските жители, че в действителност правораздавателната система действа, че най-висшите управнически бизнес кръгове се подчиняват на същите закони, на които и всеки различен български жител.
Според Георгиев дейностите на прокуратурата демонстрират точно това - никой не е застрахован, никой не е предпазен от нарушаване на закона.
Георг Георгиев: " Всеки, който по някакъв метод се е провинил, дръзнал да нарушава българските закони, ще понесе съответните разпореждания за това ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР