Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия определи опозиционния политик

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия определи опозиционния политик
Коментари Харесай

Медведев нарече Навални политически мошеник

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия дефинира опозиционния политик Алексей Навални като "политически шарлатанин ", който употребявал "безразсъдни, (...) цинични и груби " тактики, с цел да "влезе във властта ".

Медведев означи в изявление за съветските държавни медии, че следствието за отравянето на Навални било "без значение " сега, тъй като "както разбирам, неотдавна той е споделил, че е в положително здраве ".

Бившият съветски президент и министър председател добави, че въпросът за периода, в който водача на съветската съпротива би трябвало остане в пандиза, трябвало да бъде "решен по надлежната процедура, т. е. в съда ".

Медведев също по този начин акцентира, че съветските жители имали "право да споделят на държавното управление всичко, което си мислят ", "да бъдат недоволни от активността на държавното управление " и да стачкуват, в случай че тяхната "активност остава в границите, планувани от закона ".

Според последните данни съветската полиция е арестувала над 5 000 участници във вчерашните митинги против ареста на Навални в цяла Русия.

Припомняме, че през предходната година Навални разгласи информация, че Медведев има резиденция в устието на река Волга върху два изкуствени острова, като тя му е била подарена от съветския олигарх Алишер Усманов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР