Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира
Коментари Харесай

Медведев отново провокира в социалните мрежи

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разяснява резултатите от референдумите, проведени в четирите украински области, които са под съветски надзор.

На тях жителите на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики и на части от Запорожка и Херсонска област, завзети от Русия, бяха питани дали желаят да се причислят към Руската федерация. Провеждането им беше нелегално, а резултатите - изцяло манипулирани. Затова е свободния свят ясно съобщи, че няма да бъдат приети. Но съветските водачи са на друго мнение - тези територии са към този момент част от Русия.

" Резултатите са явни. Добре пристигнали вкъщи, в Русия! ", написа през вчерашния ден той в канала си в Телеграм.

Плебисцитите, отхвърлени от Киев, Вашингтон и Европейски Съюз като фиктивни и противозаконни, се състояха в интервала от 23 до 27 септември. Властите на следените от Русия региони оповестиха, че за влизане в Русия са дали своят вот от 87 на 100 до 99 от участвалите във вота, което в условия на война е невероятно. Става дума за манипулирани референдуми, чиято единствена цел е Путин да промени фокуса на войната в Украйна, в която през последните месеци украинските сили трансформираха нейния ход, принуждавайки съветския президент да разгласи " частична военна готовност " в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР