Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев нарече изключенията от

...
Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев нарече изключенията от
Коментари Харесай

Русия: САЩ готвят държавен преврат в ДНР и ЛНР

Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев назова изключенията от глобите на Съединени американски щати в ЛНР и ДНР подготовка за държавен прелом, съобщи РИА Новости.

Той означи, че държавното управление на Съединени американски щати е разрешило покупко-продажби на неправителствени организации за поддръжка на филантропични планове, както и за развиване на демокрацията в ДНР и ЛНР.

Косачев, базирайки се на Министерството на финансите на Съединени американски щати, посочи, че „ Съединени американски щати ще разрешат „ избрани дейности “, ориентирани към филантропична поддръжка за ЛНР и ДНР, да вземем за пример планове, свързани с съществени потребности, обучение и народна власт “.

Той сподели още, че Вашингтон не е виждал потребност от това в продължение на осем години, когато „ Киев стартира да разстрелва три милиона и половина свои жители “, живеещи в Донбас и не приели преврата на Майдана.

„ Какво значи сегашният противоположен завой? Състраданието към хората ненадейно се разсъни? Не, тъкмо противоположното – Вашингтон стартира да приготвя нов държавен прелом, този път в самостоятелните ДНР и ЛНР. Съединените щати нямат различен „ филантропичен план “ за вас, написа сенаторът в канала си в Telegram.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР