Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова коментира по БНТ,

...
Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова коментира по БНТ,
Коментари Харесай

Петкова: Не виждам аргументи, с които да подкрепим ПП-ДБ за втори мандат

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова разяснява по Българска национална телевизия, че не вижда нито един рационален мотив, с който ГЕРБ да поддържа ПП-ДБ за втори мандат в случай, че не е получила тяхната поддръжка за първия.

" Повече от всеки път имаме потребност от устойчиво постоянно държавно управление. Поведението на ПП-ДБ е необичайно, непрекъснато повтарят, че имат решение на органите си да не поддържат държавно управление на ГЕРБ и да не вземат участие в едно държавно управление с ГЕРБ, което ние почитаме. Но в това време разчитат на поддръжката на ГЕРБ за втория мандат. Нали разбирате, че това е неуместна обстановка. Не виждам нито един рационален мотив, с който да подкрепим ПП-ДБ за втория мандат, а в това време да не получим тяхната поддръжка за първия мандат ", сподели Петкова.

Времената са такива, че същинските политици и държавници би трябвало да намерят сили да излязат от вътрешнопартийните си ползи, акцентира тя. " Времената и провокациите са такива и всеки, който не осъзнава всички тези предпоставки и опасности, считам, че ще загуби. Политическа партия и Демократична България няма да станат по-симпатични на своите гласоподаватели, в случай че доведат страната до шести предварителни парламентарни избори, които на процедура няма да доведат до нищо друго ", съобщи Петкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР