Заместник-председателят на парламентарната група на БСП за България“ и председател

...
Заместник-председателят на парламентарната група на БСП за България“ и председател
Коментари Харесай

На „Бунтовна“: Иван Ченчев и социалисти се поклониха пред загиналите борци за свободата на България

Заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев, дружно със социалисти от Средногорието се преклониха в местността „ Бунтовна “ пред делото и героизма на починалите борци за свободата на България.

„ Благодаря на структурите на Българска социалистическа партия в Копривщица, Стрелча, Кръстевич и всички останали от обитаемоте места в района за това, че почетоха поклонението ни пред починалите борци за свободата на майка България! Шапки долу пред техните възгледи и всеотдайност за Родината! “, съобщи Иван Ченчев.

Социалистите сервираха цветя пред паметните места в тази част на Средногорския край и отдадоха респект на героите. Иван Ченчев беседва с локални деятели и симпатизанти на Българска социалистическа партия от по значимите обществени ограничения, които Българска социалистическа партия предлага и отстоява в ръководството в помощ на българските пенсионери и работещи хора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР