Петър Волгин бе радушно посрещнат вчера от десетки граждани в

...
Петър Волгин бе радушно посрещнат вчера от десетки граждани в
Коментари Харесай

Петър Волгин: За да спрат фалшификациите на изборите, хората трябва да гласуват масово

Петър Волгин бе задушевно посрещнат през вчерашния ден от десетки жители в Самоков. На проведената в града среща вторият в листата за евродепутати на „ Възраждане " си поговори с всеки по другарски на по кафе.

Той, дружно с лидера на листата за народни представители от 26 МИР Ангел Славчев, с втория и третия - Иван Иванов и Петър Петров, дадоха отговор на всички заложени им въпроси. Бяха дискутирани редица наболели тематики от локално и национално значение.

По-късно същият ден всички дружно се насочиха към Момин проход (община Костенец), където стотици хора ги чакаха за отворена среща.

Петър Волгин сложи акцента върху нуждата както в българския, по този начин и в европейския парламент, да влязат депутати, които да имат смелостта да се опълчат на евроатлантическата политика, която смазва стопанската система и суверенитета на страната ни.

Той отговори на въпроси за Зелената договорка, Пакта за миграцията, отпадането на практиката значимите решения в Европейски Съюз да се одобряват единомислещо.

„ Защитата на националния суверенитет ще бъде главната концепция, която ще управлява моите дейности в Европарламента, в случай че бъде определен за евродепутат. ", сподели Волгин.

Гостите на срещите се интересуваха извънредно доста от това какво ще създадат нардоните ни представители за техните обитаеми места, дали " Възраждане " ще взе участие в договаряния за кабинет и по какъв начин ще отбрани изборния развой от операция.

„ В момента работим да отворим приемни във всяка една община, където всеки месец ще идва депутат за среща с жителите. Местните структури дружно с общинските ни съветници ще не престават да работят в интерес на хората. Само преди ден открихме и офис в гр. Златица. Създадохме и цифрова карта, на която да отбележим всеки един подложен проблем, след което да може да се наблюдава неговото решение. ", сподели лидера на листата за София област Ангел Славчев.

„ На масата за договаряния можем да седнем с всяка българска политическа партия, без Движение за права и свободи, която е етническа незаконна група. ", добави Петър Волгин.

Относно изборният развой представителите на „ Възраждане " вършат всичко допустимо да лимитират операциите.

„ Провеждаме спомагателни образования на всички наши участници в секционните комисии. Лично аз като специалист в осведомителната сигурност вземам участие в удостоверяването на машините за гласоподаване. На предходните парламентарни избори извоювахме представители на всички партии да бъдат наблюдаващи на процесите в ЦИК и вкарването на информацията от Информационно обслужване. Ще се оправим с фалшификациите и пазаруването на гласове. ", разяснява Ангел Славчев.

И съгласно Волгин, и съгласно Славчев, колкото повече хора излязат до урните, тогава операциите, както и пазаруването на гласове няма да играят основна роля, тъй като ще извадят партии като Движение за права и свободи от Народното събрание, а групата на ГЕРБ няма да бъде по-голяма от 15 индивида.

„ Възраждане " е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР