Заместник-председателят на Националния борд по туризъм Мартин Захариев определи упрвалението

...
Заместник-председателят на Националния борд по туризъм Мартин Захариев определи упрвалението
Коментари Харесай

Ричард поиска оставката на Зарица Динкова

Заместник-председателят на Националния ръб по туризъм Мартин Захариев дефинира упрвалението на страната за туризма като отчайващо. Бюджетът на страната не е направил нищо за туризма. Програмата на държавното управление е написана в частта и за туризма, само че е написана на коляно, без приоритизиране и със стилистични неточности, разкритикува Захариев в студиото на bTV. 



Мартин Захариева прикани министър председателят акад. Николай Денков да премисли политиката си в бранш „ Туризъм “ и да поеме отговорност. „ С този министър няма по какъв начин да плуваме в една лодка “, сподели Захариев. 

Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов поддържа думите на Захариева, че браншът нямало по какъв начин да плува в една лодка с министъра ма туризма Зарица Динкова. Няма по какъв начин да работим със настоящия министър, а ще чакаме по-добри времена, сподели Алибегов, който е сърдит на министъра на туризма, че не е защитила ползите на ресторантьорите за 9% Данък добавена стойност ставки. 

Междувременно, пред Българска национална телевизия кметът на Балчик Николай Ангелов се оплака, че сезонът върви по-слабо и че за това въздействие има и войната в Украйна. Той приказва за гърмежа на язовир " Каховка " като фактор, наричайки събитието " слуха за Каховка " - може би визирайки опасенията замърсяването от случилото се в Украйна да пристигна и по нашето Черноморие. Представител на туристическия отрасъл пък се оплака, че медиите трябвало да бъдат " по-дискретни ", с цел да не се стига до въпроси дали в този момент браншът щял да търси държавна помощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР