Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че предстоят промени в

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че предстоят промени в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ, където са регистрирани незадоволителни резултати като тези в Добричка и в Плевенска област, а тримата общински съветници в Ботевград, от които локалното управление на партията смъкна доверието си, са обслужвали ползите на Българска социалистическа партия по време на президентските избори, уточни Цветанов. 

За Хасково се изговори прекомерно доста, тематиката се трансформира в опорна точка за нашите политически съперници, сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ във връзка абсурда с кмета Добри Беливанов :

В Хасково общинските съветници на ГЕРБ са 15, общинските съветници на Българска социалистическа партия са трима. Вие сами си направете равносметка кой къде се намира в политически проект в града и за какво се прави тази нервност. Разграничихме се от Беливанов, тъй като той не покри упованията, които бяха декларирани по време на предизборната акция през 2015 година, а в тази ситуация не можем да кажем, че няма проблем в локалната власт в Хасково. Кметът го няма, даже си удължава отпуската, с цел да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат значими неща в развиването на града - сподели Цветан Цветанов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР