Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас има решение за повишаване

...
Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас има решение за повишаване
Коментари Харесай

ЕС моли Тейлър Суифт да насърчи младите да гласуват

Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас има решение за повишение на изборната интензивност на младежите на тазгодишните европейски избори, заяви „ Политико “.


" Никой не може да активизира младежите по-добре от младежите ", съобщи Схинас по време на конференция. " Младите хора са тези, които могат да активизират младежите да вземат участие, повече от комисарите ".

А кой е по-подходящ за тази задача от " Личност на годината " на списание Time?

" Силно се надявам някой от нейния медиен екип да наблюдава тази конференция и да ѝ съобщи нашето искане ", сподели Схинас.

В края на краищата активизирането на млади гласоподаватели не е нещо ново за Суифт. През септември предходната година изпълнителката на " Shake it Off " насърчи своите 272 милиона почитатели в Инстаграм да се записват за гласоподаване и в границите на няколко часа Vote.org заяви за повече от 35 000 регистрации, което е 23% скок по отношение на предходната година.

По време на кариерата си Суифт се забърка в политиката на Съединени американски щати и постоянно е в центъра на безконечната културна война в страната, макар някои по-ранни опити да не се включва в политическия диалог.

С наближаването на изборите в Европейски Съюз през юни, на които Схинас съобщи, че високото равнище на присъединяване на младите европейци е " от решаващо значение " за демокрацията, заместник-председателят на Комисията се надява, че Суифт ще успее да направи същото за Европейски Съюз.

Суифт, която започва европейската част на рекордното си турне Eras Tour напролет на 2024 година, ще изнесе концерт в Париж на 9 май- " Деня на Европа ", подсети Схинас. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР