Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и

...
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и
Коментари Харесай

Зам.-министър Ангел Попов ще открие конференция, посветена на инвестициите в транспорта

Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ангел Попов и евродепутатът Андрей Новаков ще открият конференция на тематика „ Инвестиции на Европейски Съюз в превоза - гръбнакът на европейската стопанска система - вероятности след 2020 “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията.

Събитието се провежда по самодейност на Андрей Новаков, с поддръжката на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

В рамките на конференцията ще бъдат дискутирани вероятностите за вложения в транспортния бранш в Европейския съюз през идващия програмен интервал. Основните тематики ще бъдат бъдещото финансиране на Транс-европейската транспортна мрежа (TEN-T), както и финансирането на железопътния превоз през идната Многогодишна финансова рамка.

Сред участниците във форума ще бъдат Оливие Сила, шеф на отдел "Инвестиции в превоза " в Европейската комисия, Кристобал Милан де ла Ластра, шеф отдел на Изпълнителната организация за нововъведения и мрежи (INEA), Матю Бертранд, управител ЕФСИ от Европейска Инвестиционна Банка – Люксембург, Филип Ситроен, президент на Асоциация на европейската железопътна промишленост (UNIFE), Галина Василева, началник на Управляващия орган на ОПТТИ и други

Министърът на превоза Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила ще участва на откриването на събитието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР