Заместник-министърът на околната среда и водите Мария Бояджийска откри първата

...
Заместник-министърът на околната среда и водите Мария Бояджийска откри първата
Коментари Харесай

Мария Бояджийска откри първата за България мисия на ОИСР

Заместник-министърът на околната среда и водите Мария Бояджийска откри първата за България Мисия на Организацията за икономическо съдействие и развиване . Това оповестиха от ведомството. 

По време на обзора на високо равнище на предприсъединителния развой, тя приветства представителите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз и изрази високия приоритет на Министерство на околната среда и водите за реализиране на цялостно сходство с всички правни принадлежности и съществени правила на организацията.

Делегацията на Комитета по екологична политика на Организацията за икономическо сътрудничество и раз се води от Юджийн Мазур , координатор на присъединението, който показа високата оценка на организацията за достиженията на Министерство на околната среда и водите по линия на огромна част от правните принадлежности.

Той изрази убеденост, че Секретариатът на Организацията за икономическо сътрудничество и раз ще може да предложи на Комитета сполучливото привършване на прегледите по тях , като финалното решение ще бъде взето по време на закрито съвещание в края на май 2023 година

В умозаключение ръководителите на делегации се поздравиха за отличното съдействие досега и показаха вяра за продължение на градивния разговор и подпомагане в предприсъединителния развой .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР