МВР ще достави около 273 камери за скорост по различни

...
МВР ще достави около 273 камери за скорост по различни
Коментари Харесай

До края на годината камерите на тол системата ще следят за средна скорост на шофьорите

Министерство на вътрешните работи ще достави към 273 камери за скорост по разнообразни поръчки , а до шест месеца камерите на ТОЛ-системата ще мерят за междинна скорост. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов , представен от „ Българска телеграфна агенция “.

По думите му главният проблем за сигурността по пътищата у нас е обвързван с неналичието на просвета и образование от страна на водачите, както и огромни пропуски при тяхното образование. Той още веднъж прикани за фрапантно нарастване на глобите , както и да се продължи с отнемането на коли

Стоянов откри възобновеното полицейско ръководство в Полски Тръмбеш. Районното ръководство беше прекратено в полицейски сектор със заповед на тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков. Две години по-късно със заповед на Калин Стоянов полицейските ръководства в Полски Тръмбеш и Стражица възвръщат работа .

Той уточни, че след процедура за социална поръчка ще бъдат закупени 462 нови автомобила , които ще бъдат предопределени за чиновниците на Пътна полиция в другите регионални дирекции. Лентата на възобновеното ръководство бе срязана от вътрешния министър и кмета на Полски Тръмбеш Георги Чакъров .

Надзорният съвет на Национален осигурителен институт утвърди нарастването на пенсиите, само че какво ще бъде то?

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР