Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов подкрепи българския

...
Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов подкрепи българския
Коментари Харесай

Предозиране: Човек на Нинова благодари за „рекордно финансиране“ на спортния министър

Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов поддържа българския народен тим по ръгби в решителния домашен дуел от европейските квалификации против Турция за нанагорнище в по-горна Конференция. Нашият отбор завоюва изрично с 54:13 против съперника си пред близо 5000 фенове на Националния стадион “Васил Левски”, оповестиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Зам.-министър Харизанов и президентът на Българската федерация по ръгби Атанас Зафиров разискаха напредъка на Ръгби 15 у нас през последните години.

Зафиров изрече своята признателност за преференциалните условия, които са препоръчани на централата от управлението на “Национална спортна база” ЕАД, с цел да може среща по ръгби да се организира още веднъж на националния стадион за първи път от 17 години.

Владимир Харизанов поздрави президента на БФ Ръгби за положителната работа и от името на министъра на младежта и спорта Радостин Василев.

Атанас Зафиров беше безапелационен, че Министерството на младежта и спорта оказва голяма помощ за развиването на ръгбито в България посредством рекордното финансиране през 2022 година Той съобщи, че отпуснатите средства са три пъти повече спрямо предходната година.

“Сигурен съм, че ползотворното ни и градивно съдействие с ММС, както и желанието на министър Василев и неговия екип да основат транспарантен и легален развой във финансирането на федерациите ще се увенчае с успех”, сподели Зафиров.

Той добави, че е очарован от неналичието на нужда от управленията на централите да търсят способи за лобиране, с цел да реализиран по-високо финансиране от министерството.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР