Заместник-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка. 59-годишната Анна

...
Заместник-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка. 59-годишната Анна
Коментари Харесай

Заместник-кмет помете пешеходка, счупи ѝ крака

Заместник-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка. 59-годишната Анна Й. е със счупена дясна подбедрица. Настанена е в ортопедията на монтанската болница. Опасност за живота й няма, оповестява „ Конкурент “.

Инцидентът е станал в сряда в 17 часа на метри от паркинга на общината, на кръстовището с улица „ Славянска”. Антонов бил със служебното „ Пежо 607”, а Анна се движела по пътното платно.

Полицията открива точните аргументи за случая.

Антонов е тестван за алкохол и тестът е негативна, споделиха от полицията. Травмата на дамата се води междинна телесна щета и по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Преди 3 години – в края на януари 2015 –та, Антонов катастрофира с персоналния си „ Мерцедес”. Инцидентът стана в събота на кръстовището на улиците „ Климент Охридски” и „ Панайот Хитов”. Тогава светофарът на мястото бил с мигаща жълта светлина. Зам.кметът се движел по „ Панайот Хитов” и при нахлуване в „ Климент Охридски” блъснал идващия по улицата с преимущество „ Опел”. Тогава леко пострада 23-годишната шофьорка Николина Н. Жената управлявала без колан и при удара се блъснала в огледалото за назад виждане. Николина се отърва с няколко прорезни рани на лицето.

След този случай светофарите в Монтана започнаха да работят с естествен режим и в почивните дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР