Заместник-директорът на Държавен фонд „Земеделие“ още е на работа и

...
Заместник-директорът на Държавен фонд „Земеделие“ още е на работа и
Коментари Харесай

Борисов ядосан от липса на промени в ДФ Земеделие

Заместник-директорът на Държавен фонд „ Земеделие “ още е на работа и това форсира оставката на Порожанов, разяснява пред кореспонденти министър председателят Бойко Борисов по отношение на оставката на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.

„ Аз споделих, че ще ревизирам много работи. Никога не съм бързал да одобрявам или да упорствам за оставки, до момента в който не се убедя. Но това, което форсира подаването на оставка е, че откакто ясно и тъкмо се разпоредих за заместител шефа на фонд „ Земеделие “, чийто телефон беше на един от уеб сайтове на къща за посетители, да бъде отхвърлен, се оказа, че към днешна дата е на работа “, съобщи министър председателят.

„ Така че, който желае, да си пази някого, аз ясно още на конференцията, в случай че си спомняте споделих - компромис не вършим към никого, ясно и тъкмо сме се разпоредили - нарушителите или там където има нарушавания, да бъдат изправяни пред закона. Това вършим към ден сегашен “, съобщи Борисов.

На въпрос какво е споделил Порожанов по случая Борисов отговори: „ Не се е събрал бордът още.. било еди-какво си. В ефир още предишния петък споделих, че всичко това би трябвало да завърши и то бързо. Хората не могат да имат подозрения “, разяснява министър председателят. Премиерът сподели, че към този момент е ясно кой ще замести Румен Порожанов като министър на земеделието, храните и горите. „ Ясно е. Утре още ще правим промяната, само че първо ще уведомя съдружните сътрудници и надлежно индивида “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР