Заместник-държавният секретар на САЩ Уенди Шърман каза по телевизия Фокс

...
Заместник-държавният секретар на САЩ Уенди Шърман каза по телевизия Фокс
Коментари Харесай

САЩ виждат признаци на готовност за сериозни преговори у Русия

Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Уенди Шърман сподели по телевизия " Фокс нюз ", че вижда признаци за готовността на Русия да се ангажира със съществени договаряния за преустановяване на войната в Украйна.

Шърман означи, че Съединените щати се стремят да поддържат Украйна, както и „ да окажат голям напън върху съветския президент Владимир Путин да се опита да промени изчисленията си, да постави завършек на тази война, първо да се реализира преустановяване на огъня, да се основат филантропични коридори и да се постави завършек на тази инвазия”.

" Този напън стартира да има някакъв резултат. Виждаме някои признаци на предпочитание за в действителност съществени диалози, само че би трябвало да кажа..., че към този момент наподобява, че Владимир Путин има намерение да унищожи Украйна. Ние би трябвало да оказваме помощ на украинците по всевъзможен вероятен метод “, сподели Шърман.

Тя акцентира, че Путин " доста неприятно е пресметнал по какъв начин ще протече тази война ".

Британското министерство на защитата заяви, че съветските войски са блокирали черноморското крайбрежие на Украйна, отрязвайки страната от интернационалната морска търговия, съобщи телевизионният канал " Настоящее время ".
В последните 24 часа
Главната прокуратура на Украйна заяви, че 90 деца към този момент са починали в страната поради съветската военна инвазия, заяви телевизия " Настоящее время ". Към 14 март над 100 деца са ранени. Най-много са потърпевшите в регионите на Киев, Харков, Донецк, Чернигов, Суми, Херсон, Николаев и Житомир. Само на 13 март вследствие на обстрела на цивилна инфраструктура в Николаевска област починаха две деца и още две бяха ранени.

Video released by Ukraine`s emergency service of the aftermath of the attack in Kyiv`s Obolon
— Michael A. Horowitz (@michaelh992)

В резултат на удар от снаряд в жилищна постройка на квартал Оболон в Киев починаха двама души, още трима са настанени в болница, оповестява Държавната работа за незабавна помощ на Украйна, представена от същия тв канал. Рано сутринта артилерийски снаряд попадна в девететажна постройка в жилищния регион в северната част на Киев. Апартаментите на третия и четвъртия етаж са отчасти унищожени. По последни сведения спасителите са евакуирали 63 души от блока, пожарът в него е изгасен. Търсенето на потърпевши продължава.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР