Зам.-председателят на влиятелния руски Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви

...
Зам.-председателят на влиятелния руски Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви
Коментари Харесай

Медведев проговори за трета световна война, каза и причината

Зам.-председателят на авторитетния съветски Съвет за сигурност Дмитрий Медведев съобщи късно нощес, че увеличението на военната помощ за Украйна от страна на НАТО доближава Третата международна война, съобщи Ройтерс.

Медведев направи това изказване в коментар за първия ден от срещата на върха на ръководения от Съединени американски щати Алианс в Литва, на която редица страни дадоха обещание повече оръжия и финансова поддръжка. Според някогашния министър председател и президент на Русия, помощта няма да възпре Москва да реализира задачите си в Украйна.
-->
" Напълно побъркалия се Запад не можа да измисли нищо друго ", добави Медведев. " Всъщност това е задънена улица. Третата международна война е все по-близо ", добави той в Телеграм. " Какво значи всичко това за нас? Всичко е явно. Специалната военна интервенция ще продължи със същите цели ", акцентира той. Кремъл назовава дейностите си в Украйна " специфична военна интервенция ", до момента в който Киев и неговите съдружници настояват, че Москва води непровокирана война, с цел да заграби земя и да господства над съседката си.

Западът твърди, че желае да помогне на Украйна да завоюва войната, и западните сили към този момент са доставили на Киев огромни количества съвременни оръжия и муниции.

Медведев се представяше за демократичен реформатор, когато беше президент в интервала 2008-2012 година, само че в този момент играе ролята на корав съперник на Запада, последовател на крайните ограничения. Дипломати споделят, че възгледите му дават визия за мисленето на най-високите равнища на кремълския хайлайф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР