Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид се извини на

...
Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид се извини на
Коментари Харесай

Хамид се извини на Ананиев. Номинира го за премиер

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид се извини на депутата от „ Продължаваме промяната ” Настимир Ананиев за побутването в пленарната зала на Народното събрание през вчерашния ден. След изявление на Явор Божанков и Костадин Костадинов в пленарната зала настана блъсканица, при която Ананиев налетя на Хамид, който го бутна.

През цялото време бях с тил, пробвайки се да въведа ред, сподели Хамид. И изясни, че се е опитал да отбрани сътрудника си Халил Летифов, който е с патерици след интервенция, а против него е имало извънредно тежка експанзия. Ананиев бълваше всевъзможни хули и обиди, в случай че ги кажа Съвет за електронни медии ще затвори бТВ за 6 месеца, сподели Хамид.

Искам обаче да поднеса своите извинения за грозната ми постъпка. Не беше редно, съобщи депутатът.

„ Признавам, че през вчерашния ден бяха надигран и надхитрен, тъй като бях предизвикан и Ананиев по този начин ловко извърши този плонж. Нали не мислите, че с тези дребни ръчички мога да съборя този великан? Той е с две глави по-висок от мен и най-малко с 46 кг по-тежък. Той е Крали Марко, като скала е. Този човек и с фадрома не мога да го съборя. Едно време Божидар Искренов имаше доста неповторим гений като футболист - с доста внезапна чупка в кръста по този начин падаше за дузпа, че нямаше арбитър, който да не му е даде. Вчера господин Ананиев единствено с докосването по този начин се хвърли, че би му завидял и Божидар Искренов, в случай че гледа тези фрагменти. Уникален подбудител ", разяснява още Хамид Хамид.  Той напомни по какъв начин преди години с една кофа Ананиев се търкалял в коридорите на Народно събрание, провокирайки шестима охранители от НСО да го влачат, а той да крещи: „ Аз имам права ”.

Изключителен актьор. Уважавам го за тези у качества, сподели Хамид. И съобщи, че номинира Настимир Ананиев за министър председател. Има силата на Борисов и дипломатичността на Кунева.

Настимир ще бъде неповторим министър председател, има опита на Борисов, на Кунева. Ако не стане, ще го предложа за ръководител на Народно събрание, там горе няма кой да го бутне, сподели Хамид.

Няма тематична коалиция. Така съперниците се пробват да оправдават личното си изтощение. Нищо не ни е събрало. Ние сме опозиционна партия. Работата на опозицията е да демонстрира недъзите на ръководството. И ние това вършим. А ръководството е провалено. То е най-некадърното за целия преход. То ще се самосвали. То към този момент се е самосвалило, само че те не го осъзнават, безапелационен бе Хамид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР