Залп от искания за оставки заваляха към военния министър Стефан

...
Залп от искания за оставки заваляха към военния министър Стефан
Коментари Харесай

Янев се уплаши за поста си, обърна палачинката – Русия вече е агресор

Залп от претенции за оставки заваляха към военния министър Стефан Янев, поради несъответстващата му позиция за военната експанзия на Русия против Украйна. Седем часа след началото на военната интервенция от страна на Кремъл, Янев разгласи на страницата си във фейсбук:

„ Военната намеса от страна на Руската Федерация в Украйна е безусловно неприемлива. Действията на съветските управляващи освен не престават линията на жестоко тъпчене на интернационалното право, само че имат капацитет да доведат до пагубни филантропични последствия и загуба на доста човешки животи. Подобна експанзия е неприемлива. Системата на интернационалните връзки би трябвало да генерира мир, непоклатимост и разцвет. Ако наличните механизми за това не са ефикасни, то би трябвало да се търсят решения за тяхното прецизиране, само че по пътя на разговора и дипломацията, а не по пътя на войната “.

Сега обаче надали някой ще повярва на „ натовеца “ Янев. Ясна е мимикриращата му позиция – снишаване и подло извъртане, с цел да си резервира поста.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР