Заловен руски войник говори през сълзи по телефона с майка

...
Заловен руски войник говори през сълзи по телефона с майка
Коментари Харесай

Заловен руски войник: Животът тук е бил спокоен, преди нашият президент да нападне

Заловен съветски боец приказва през сълзи по телефона с майка си, до момента в който й споделя по какъв начин силите на Владимир Путин са унищожили детски градини и болнични отделения.

Кадрите демонстрират по какъв начин боецът, хванат в Украйна, обезверено моли майка си да популяризира истината вкъщи.

„ Животът тук е бил спокоен, преди нашият президент да стартира всичко това “, споделя той.

Миналата събота беше обявено, че детска градина и сиропиталище са били атакувани в град Ахтирка, дребен град в североизточната украинска област Суми.

Кадрите идват единствено два дни откакто други плачещи съветски военнопленници споделиха, че нямат визия, че са били изпратени да нахлуят в Украйна и са били употребявани като „ пушечно месо “ от командирите.

В сряда Украйна предложения обезпокоените майки на съветските войски, пленени на бойното поле, да дойдат и да приберат синовете си, в опит на Киев да засрами Москва, откакто отвори телефонна гореща линия за съветски родители, които да схванат дали синовете им са починали или хванати.

Украйна твърди, че Русия е изгубила 5840 бойци в първите дни на спора – една от най-бързите й загуби от Втората международна война насам.

Докато американското и украинското разузнаване имат вяра, че моралът в съветските редици е невисок, Путин и неговите командири не демонстрираха никакви признаци, че са на път да се откажат от борбата – и вместо това дадоха обещание, че още по-силно ще преследват задачите си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР